Iltoja. Lyhyesti tapahtumia ja tunnelmia. Edelleen Gokarnassa siis olemme. Nukuttuamme pommiin kolmena aamuna perakkain, tanaan paasimme vihdoin kylan ulkopuolella sijaitseville rannoille kiertelemaan. Herattiin aamulla aikaisin (viidelta!) ja lahdimme kavelemaan ensimmaiselle rannalle. Polut olivat ajoittain haastavia kulkien jyrkkia kallion reunoja pitkin. Kuumuus otti voimille, ja vetta kului. Katsastimme yhteensa nelja rantaa, myos silla silmalla, etta jos asettuisimme asustelemaan johonkin pariksi paivaksi. Rannat olivat todella kauniita, naihtiin myos delfiineja ja (ehka) papukaija. Mita kauemmaksi kylasta mentiin, sita hipimmaksi muuttui porukka (insinoorin kommentti: etaisyys kylasta ja naisten kainalo- seka saarikarvojen pituus korreloivat). Rannalle muutto jai kuitenkin haaveeksi. Meilla oli visiona joku semmonen kiva bungalowi omalla vessalla (eli reialla lattiassa), vaan ei loytynyt ensinnakaan bungaloweja, vaan bambukoppeja, joista seinat kaatuvat nojaamalla. Lisaksi ongelmaksi muodustui hyttyssverkkojen puute oita varten. Niin ja omasta vessasta puhumattakaan. Henri olisi voinut siella varmaan asustellakin, mutta mie en. Nain karu on totuus, olen hienohelma rinsessa, ei voi mittaan.

Teimme kompromissin: jaamme tanne Gokarnaan ja menemme paivisin kavellen rannalle. Kunto kohoaa ja saapi nukkua pelkaamatta, etta seinat romahtaa paalle. Ja on oma vessa!

Sitten kommenttia viesteihin. Aitille ihottuma-infoa: muutaman ekan paivan aikana tapahtui "nahan luonti", eli irtosi viisi kiloa ihoa. Ihottuma voi siis huonosti, eli sita ei ole enaa juuri yhtaan. Aurinko on taalla jotenkin lempeampi ja rennompi kuin missaan muualla, missa olen ollut. En ole viela ees palanut, jee! Ihmeellista.

Hennalle raporttia hinduista. Taalla on  joka paikassa  kuvia ja patsaita, kylla. Laitettiin kuva semmosesta shivan palvoja-ukosta, joka asusteli pyhan vesialtaan reunalla (kaytiin sen luona "kylassa, asetteli ihan huovat ja kaikki meille). Siina nukkuu seta taivas kattonaan, ja kaypi pulahtamassa altaassa sillon tallon.

Nyt pitaa lopettaa, jatketaan myohemmin, tyypit joitten olkkarissa kirjotetaan, haluaa kayda unille. Oita!

- Henna